Page 1 of 1

Trying to upload photos...

Posted: Sun Apr 11, 2021 3:05 pm
by HotShot81
Hi,
I was trying to upload some photos for a review, but the site errored out and won't let me upload them as attached them.

Any idea what is up? Or have I been away too long, and hey Hotshot you should've known about X, do Y to get it rolling.

Either way a little help here.

Re: Trying to upload photos...

Posted: Mon Apr 12, 2021 6:20 pm
by Denyer
What's the error?

Re: Trying to upload photos...

Posted: Fri Apr 16, 2021 4:06 pm
by HotShot81
Hi,
This weird with a capital W.

In the Transformers>Transformers Toys & Merchandise> Site Reviews I can select a tab titled Attachments next to options. Which is how I am attempting to upload the photos.

Here I don't see that.

I recently got my hands on a G1 Landfill.

The three photos I took of him are 1.29 MB,1.16 MB, and 652 KB respectively. When I do error out all I get are the yellow triangle with a !.

-Hotshot81

Re: Trying to upload photos...

Posted: Fri Apr 16, 2021 6:46 pm
by Denyer
HotShot81 wrote:
Fri Apr 16, 2021 4:06 pm
Here I don't see that.
Yeah, for most people attachments are turned on for forums where it's to help upload things for the site.

Those files are all within the 2MB per file limit and it should allow five attachments per post.
When I do error out all I get are the yellow triangle with a !.
Which browser are you using? Try just one small file, and if you can see if using a different browser makes any difference.

Re: Trying to upload photos...

Posted: Fri Apr 16, 2021 7:34 pm
by HotShot81
Ok update time

I tried with both Firefox and Edge

This time I tried uploading the smallest file, and got the evil D word, details.

The error is "The file is too big, maximum allowed size is 512 KiB."

Re: Trying to upload photos...

Posted: Fri Apr 16, 2021 9:01 pm
by StoneCold Skywarp
Got curious, thought I'd check this out too.

I get the same error message in the toy review forum saying max upload is 512kb

Re: Trying to upload photos...

Posted: Sun Apr 18, 2021 12:01 am
by Denyer
Try it now. For some reason the attachment extension groups didn't seem to be inheriting the global setting.

Re: Trying to upload photos...

Posted: Sun Apr 18, 2021 12:07 am
by HotShot81
Works like a charm now Denyer, thanks for your help.